top of page
Blog: Blog2

Ben jij nog in je Sas?

Zit jij nog lekker in je vel? Doe je nog de dingen waar je blij van wordt? De afgelopen periode heeft veel los gemaakt! In mijn omgeving merk ik dat veel mensen met een nieuwe blik naar hun leven zijn gaan kijken!

Herken jij dit?

- ’s ochtends word je onrustig wakker. Snel opstaan, ontbijt klaar zetten en GO! Je hebt een drukke dag voor de boeg met een overvolle ‘to do lijst’. De hele dag buffel je door en ’s avonds ben je kapot.

- Je ziet op tegen de dag, op je werk is het onrustig en je hebt het niet echt meer naar je zin. Er is een reorganisatie op komst, toch hoop je dat je mag blijven zodat je niet opzoek hoeft naar wat nieuws.

- Je geniet ervan dat de weekenden de afgelopen periode niet volgepropt waren met sport en sociale verplichtingen. Toch vind je het moeilijk om wat leuks te doen voor jezelf. De kids en het gezin staat op nr 1.

Diep in je hart …..

Weet je dat je wat moet gaan doen aan deze situatie. Je denkt het komt wel goed met een weekje vakantie, maar je pleegt roofbouw op je lichaam. Steeds vaker heb je een kort lontje! Ook tegen de kinderen, dit is precies niet wat je wilt. Er moet iets gebeuren want als dit zo doorgaat voel je dat je opbrandt!

"Soms is het goed om even stil te staan....

Om weer verder te komen!"

Hoe zou het voor je zijn om:

# weer rust in je hoofd te hebben i.p.v. een gehaast gevoel

# vanuit deze rust weer duidelijk overzicht te hebben wat jij belangrijk vindt. Wat wil je nou echt!

# weer ‘zin in de dag’ te hebben

# een werkbaar stappenplan te hebben hoe je dit gaat realiseren!

Laat me je helpen! Uit eigen ervaring weet ik hoe je 'vast' kan zitten in een onrustige baan in combinatie met een druk gezinsleven. Het is dan zo belangrijk om je eigen kaders en grenzen duidelijk te hebben en te respecteren. Coaching kan je hierbij super goed helpen.

Tijd voor actie!

Let's meet! Wil je graag praten over jou situatie en kennismaken met coaching?

Vraag een vrijblijvend eerste gesprek aan, in 45 minuten kunnen we rustig kennismaken en jou situatie verkennen! Ik geef je sowieso 2 waardevolle tips waarmee jij direct aan de slag kan!
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page