top of page
Blog: Blog2

Coachen is investeren in jezelf

Bijgewerkt op: 17 jul. 2020Heb je last van stress en dreig je vast te lopen? Heb je vaak het gevoel dat je het overzicht kwijt bent? Of wil je het gewoon anders doen? Ik, Saskia Josephy, ken de pijnpunten en de uitdagingen van werken in de retailsector in combinatie met de zorg voor een gezin. Als ervaringsdeskundige ken ik alle valkuilen en de onrust van deze stress. Als coach heb ik alle kennis, middelen en handvatten in huis om jou je effectiviteit terug te geven. Samen ontdekken we je kwaliteiten, je sterktes en uitdagingen en zorgen we ervoor dat jij weer rechtop aan het stuur van je eigen leven staat.


Herken je het gevoel van dagelijkse stress en onrust en dat je altijd alles half doet? Misschien heb je het gevoel dat het beter zou kunnen, je effectiever zou kunnen zijn, maar je weet niet hoe?


Als no-nonsense coach help ik je je kernkwaliteiten, effectiviteit en kracht terug te vinden. No-nonsense omdat ik geloof in duidelijkheid en het maken van keuzes. Geen zweverige therapie, maar werken aan je doelen, plannen en uitdagingen.


In een concreet coachingstraject zetten we samen je verlangens, behoeften en doelen op een rij. Wat wil je, wat doe je om dat te bereiken, waar ben je goed in, hoe kun je effectiever zijn, hoe kun je gelukkiger zijn. Samen brengen we in beeld wat voor jou goed is, hoe je terug komt bij wat jouw kracht is en hoe je leert je valkuilen te herkennen. Maar vooral ook hoe je rust en overzicht terug brengt in je dagelijkse leven.


Kies voor je zelf en neem je uitdagingen, stress en onrust serieus. Investeer in jezelf. In een vrijblijvend gesprek met mij kijk je of coaching iets voor jou is en wat je wilt bereiken. Ik leg je mijn werkwijze uit, we verkennen je vragen en doelen en we onderzoeken welke aanpak het beste bij jou past. Direct tijdens het gesprek van 30-45 minuten geef ik je al 2 praktische tips. Daarna beslis je of we samen aan het werk gaan. Neem contact op met mij via 06 20594567 of stuur een mail naar saskia@sas-coaching.nl. Ik spreek je snel.

SAS Coaching: Smart and Simple | Saskia Josephy | www.sas-coaching.nl | Amersfoort | 06 20594567 | saskia@sas-coaching.nl

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page