Focus en positiviteit

Hoe gaat het met jou? Merk jij ook dat deze tijd veel vraagt van jouw mentale veerkracht? Gevoelens van machteloosheid, stress en onzekerheid omdat je niet weet waar je aan toe bent? Niet zo gek, het is een 'bizarre' tijd!

Persoonlijk heb ik veel baat bij een aantal modellen en oefeningen die ik gebruik in mijn coachpraktijk. Deze helpen mij met de juiste focus en om een positieve mindset te behouden! Ik krijg er energie van! En helemaal toen ik de positieve feedback kreeg nadat ik deze training voor het eerst gaf:


"Dit had ik echt even nodig! Ik merk dat, nu mijn praktijk even dicht is, ik soms stil sta! Nu ik weer meer focus heb, heb ik ook meer controle over mijn gedachten en merk ik dat ik in een positieve flow zit! Deze 4 daagse is echt een aanrader! ? "

Daarom deel ik deze kennis graag met jullie, juist nu in deze tijd! Doe je mee?


4 DAAGSE training: Met de juiste focus en meer positiviteit door deze “bizarre” tijd.

Wat gaan we doen:

- 4 daagse mini training

- bruikbare oefeningen & tools om te werken aan jouw focus en mindset!

- Elke dag een email met informatie, een video en een opdracht. Het lezen hiervan kost je max. 15 min.

- Persoonlijke begeleiding via een videocall (als je dat prettig vindt)


Wat levert het jou op:

- Je krijgt weer overzicht en controle, je weet beter waar je wel en niet op kunt focussen

- Deze focus geeft jou energie, voorgang en voldoening

- Een methode om je eigen batterij op te laden

- Meer positiviteit in denken

- Persoonlijke groei

- Kortom na 4 dagen zit jij in een andere flow en kun je er weer vol tegen aan!

Wat kost het jou:

- 15 min leestijd per dag en het uitwerken van een opdracht

- Kosten: geheel gratis!

Start: Maandag 20 April

Beperkt aantal plaatsen!


Geef je op via de oranje button rechtsboven "contact opnemen" of stuur mij een mail!

Groetjes en zorg goed voor jezelf,


Saskia Josephyemail: saskia@sas-coaching.nl

www.sas-coaching.nl

59 keer bekeken

Bellen: 06 20594567  I email: saskia@sas-coaching.nl I adres: Nicobaren 2, Amersfoort

©2020 SAS COACHING: SMART AND SIMPLE