Wat klanten zeggen!

 

"Saskia geeft met haar empathische, maar gestructureerde manier van werken snel een overzicht in jouw vragen/problemen. Ze laat je met nuchterheid naar jouw probleemvelden kijken, zodat je zelf weer de oplossingen kan zien.  De naam SAS Coaching, wat staat voor Smart and Simple is zeer passend bij haar manier van coachen!"

 

Andrea

"Bij Saskia voelde ik meteen de oprechtheid. Ze is een warme persoonlijkheid met een scherp luisterend oor. Saskia wist binnen no-time mijn denken om te buigen waardoor ik mijn angsten kon omzetten naar een gevoel van trots, vertrouwen en kunnen. Zij bood daarbij concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Daar waar ik jaren de stap in het diepe niet durfde te wagen, ging ik na de coachsessies bij Saskia vol plezier aan de slag en run ik nu een mooie onderneming."

"We klikten vanaf de eerste sessie! Saskia is meedenkend en zacht, heeft een enorm positieve energie en laat je een andere kant van je verhaal zien. Ze stelt de juiste vragen en geeft hulpbronnen – ze creëert duidelijkheid.  Saskia moedigt aan en inspireert, brengt je dichter bij je dromen, waar je dan zelf hard aan kunt werken. 

E-coaching: Ik woon in het buitenland en onze sessies waren online, voor de camera van onze laptops. Enorm fijn om gevoelens te kunnen uiten in mijn moedertaal. Een echte aanrader als je niet dichtbij woont!"

Helena Willemijn

"Een korte online training heb ik bij Saskia gevolgd. Over 'je focus en positiviteit behouden' in het algemeen en in het bijzonder hoe dit te doen in het begin van de Corona-periode. Onderdeel was een online 1-op-1 sessie van een uur met Saskia. Binnen het uur had ze de vinger op de zere plek en was daar behoorlijk direct in, op een plezierige manier. Ze is heel rustig, luistert aandachtig en stelt kritische vragen. Saskia is open en to-the-point, ziet kansen en mogelijkheden voor je en is nauw betrokken. De attente reminder aan je goals in de brievenbus en haar telefonische follow-up na een paar weken onderschrijven haar betrokkenheid."

Thalia

"Ik heb de 4daagse training ‘Met de juiste focus en meer positiviteit door deze bizarre tijd!’ gevolgd en heb het als zeer positief ervaren. De training heeft een goede opbouw en de 1 op 1 coachsessie is ontzettend waardevol. Tijdens de training krijg je concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Saskia heeft een hele fijne, rustige en duidelijke manier van werken. Ze wist snel tot de kern van het probleem te komen waardoor ik de juiste stappen kon zetten om mijn doelen weer helder te krijgen. Na de 4daagse merk ik dat ik veel positiever ben, sneller dingen kan ombuigen en daardoor ook sneller weer de juiste focus heb. Saskia, dank je wel voor de waardevolle inzichten."

Charlotte

Love
Wheat Field_edited
Rocks-of-Balance
Eagle Flying
strand
Blije meid
Bridge Over River
Sat on the Rocks

Bellen: 06 20594567  I email: saskia@sas-coaching.nl I adres: Nicobaren 2, Amersfoort

©2020 SAS COACHING: SMART AND SIMPLE