Mountain Fog

Kies voor jezelf

Tijd voor focus en rust in je hoofd 
 • Als je wakker wordt ga je eigenlijk gelijk ‘aan’, thuis ben jij de draaiende motor. Je staat op met je TO DO lijst in je hoofd. Hup, snel onder de douche. Als het hele spul naar school is, slaak je een diepe zucht, wat een dag!  Snel de auto in naar het werk, je hebt een belangrijke meeting vandaag! Je make-up doe je wel als je voor het stoplicht wacht! De hele dag heb jij een gehaast gevoel.

 • Op je werk is het chaotisch, je collega is weer ziek.  Als er ergens een gat valt, spring jij erin, je wil het heel graag goed doen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en brede schouders. Toch merk je dat je vaker wat vergeet of een deadline mist.

 • Je merkt dat je steeds vaker kortaf bent, chagrijnig opstaat, minder fris en scherp bent. Je hebt al weer JA gezegd tegen een verzoekje, waar je eigenlijk geen tijd en ook geen zin in heb. De dagen zitten vol en steeds meer dingen raffel je op de automatische piloot af. Je lijf gaat protesteren, je hebt vaker hoofdpijn en je nek zit vast. Paracetamol heb je standaard bij je, dus pak je er 2. En door.. “Life ain’t easy” op dit moment, alles kost energie. Steeds vaker heb jij het liedje van Doe Maar in je hoofd: ‘Is dit alles, whoehoehoehoe ….’?

 • Het is zaterdag en vandaag is er een keer geen sport. Yes, tijd voor wat anders, eindelijk tijd voor jezelf! Je hebt zin om te shoppen, op je gemakje rondsnuffelen en kleding voor jezelf kopen bij dat leuke winkeltje in de stad. Net als je wilt vertrekken zegt je man: “Ik vind het wel erg ongezellig dat je nu weer alleen op pad gaat”. Vorig weekend had hij je ook niet gezien omdat hij een weekendje weg was met z’n studievrienden. Je hebt geen zin in ruzie, dus gaan jullie met z’n allen de stad in. Het is best gezellig, als jullie thuiskomen zijn de kinderen blij met hun nieuwe kleding, heeft je man een nieuwe fietsbril. En jij? Helaas daar was geen tijd meer voor.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je wordt rustig wakker, je hebt lekker geslapen en je hebt zin in de dag.  Na het ontbijt ruimen jullie samen op. Je werpt een blik op je ‘to do’ lijstje voor vandaag, dat moet lukken!  

 • Je hebt je prioriteiten duidelijk, waardoor je je doelstelling van de dag haalt. Goed is weer goed genoeg. Als er een collega ziek is, pak je het niet automatisch over, maar zorg jij ervoor dat er in het team overlegd wordt wie dat het beste kan opvangen op dat moment.

 • Je voelt je energiek en weet hoe je jouw batterij goed kunt opladen. Regelmatig pak je een moment voor jezelf. Je bent vrolijker en minder kortaf omdat je positiever en relaxter in het leven staat. Vrolijk zing je mee op het liedje van Doe Maar in je auto.

 • Jouw shopmiddagje wordt ook echt jouw shopmiddag. Je schikt je niet meer standaard naar de wens van de ander. Jij weet wat je wil en kan je grenzen aangeven voor de zaken die voor jou belangrijk zijn.  En dat is okay!

Herken jij dit?

Stone Tower

Dat is mogelijk als:

Het  coachtraject  "GRIP OP JE LEVEN "!

Wil jij weer energiek opstaan en zin in de dag hebben? Met plezier in het leven staan en ook tijd hebben voor leuke dingen? Volg dan het coachtraject: ‘Grip op je leven!’

In 6 sessies van ongeveer 75 minuten ga jij de stappen zetten die ervoor nodig zijn weer relaxed, positief en met juiste focus in het leven te staan. Binnen 3 maanden heb jij weer grip op je eigen leven!

In 3 maanden tijd jouw leven weer op orde!

Coachtraject : Grip op je leven in 6 sessies!

Na dit coachtraject zit jij lekker in je vel, want:

 

 • Je laat je niet meer opjagen waardoor je ’s ochtends weer zin hebt in de dag

 • Op je werk draait het weer lekker.  Je komt meer toe aan je eigen werkzaamheden waardoor je met een voldaan gevoel de dag kan afsluiten en beter kunt laten zien wat je waard bent.

 • Sta jij weer positiever in het leven. Je hebt minder hoofdpijn en maakt ruimte vrij voor spontane leuke dingen met mensen die je lief zijn en ontspannen momenten voor jezelf.

 • Het leven overkomt jou minder, je hebt weer grip op je eigen leven, je zorgt beter voor jezelf! 

Alles wat je leert in deze training wordt samengevat in een mooi, compact document (formaat A4): een waardevol document voor de toekomst!

Zeg ja tegen dat fijne gevoel en kies nu voor jezelf!

Zeg JA tegen dat fijne gevoel en kies nu voor jezelf!   Het complete traject van 6 sessies is de investering van €499,- meer dan waard. 

Liever in termijnen betalen?

Dat kan ook, je betaalt dan 2x €259,- (bij sessie 1 en voor aanvang van sessie 4)

Veel gesteld vragen

Hoe lang duurt een traject?

Het traject bestaat uit 6 gesprekken van 75 minuten. De gesprekken vinden om de week plaatst. Het hele traject zal binnen 3 maanden worden afgerond.

Hoeveel tijd moet ik investeren?

De coachsessies duren gemiddeld 75 min en vinden plaatst in Amersfoort Noord of via online coaching. Na elke sessie krijg je een opdracht mee om mee te oefenen ter ondersteuning en verdieping van het proces. Het gaat doorgaans om oefeningen die je in het dagelijkse leven kunt toepassen en geen extra tijd kosten.

Bellen: 06 20594567  I email: saskia@sascoaching.nl I adres: Nicobaren 2, Amersfoort

©2020 SAS COACHING: SMART AND SIMPLE !!