top of page
Strand zonsondergang

Kies voor jezelf en investeer in coaching

Waarom heb ik gebrek aan energie?

Gebrek aan energie komt vaak doordat je geen rust hebt in je hoofd en geen overzicht in je leven. Stressklachten ontstaan en als je deze niet aanpakt, glijd je langzaam af op een burn out. Waarom ben ik zo moe, vraag je je af.

 

Herken je jezelf in deze situaties?

 • Als je wakker wordt, sta je gelijk op scherp, want thuis ben jij de draaiende motor. Je loopt rond met een to-do-lijst in je hoofd. Douchen, kinderen aankleden, lunchtrommels, via school rijd je naar kantoor, een hele dag meetings, telefoontjes, mails, kinderen ophalen, sportactiviteiten, boodschappen, avondeten, kinderen naar bed. De hele dag heb je een gehaast rot gevoel, en kom je geen moment aan jezelf toe.
   

 • Op het werk is het chaotisch met een hoge werkdruk. Je krijgt geen energie meer van je werk, maar je weet ook niet wat je anders wilt doen. Je leeft op de automatische piloot, ‘s avonds ben je moe en ben je uit onvrede Tonyrepen aan het snaaien. 
   

 • Je bent vaker kortaf en minder blij en vrolijk. Je zegt ja tegen verzoekjes waar je eigenlijk geen zin in hebt. De dagen zitten vol met dingen waar je tegen op ziet. Je merkt dat je vaker hoofdpijn hebt en je nek en schouders zitten vast. Je gaat door, maar alles kost energie.  Ook dingen waar je eerder juist energie van kreeg.

Hoe krijg ik meer energie?

Energie krijg je als je je situatie verandert, omdat jij de regie weer herpakt over de situatie. Als je rust hebt in je hoofd en overzicht in je leven.  Dezelfde dagen verlopen anders, je hebt een andere instelling, je voelt als een ander persoon.

 • Je wordt relaxed wakker, je hebt lekker geslapen en hebt zin in de dag. Je start rustig op en iedereen in het gezin weet wat hem of haar staat te doen. Na het ontbijt ruimen jullie gezamenlijk de tafel en keuken op. Je to-do-lijst voor vandaag is overzichtelijk en goed te doen.
   

 • Je gaat goed uitgerust naar je werk, eindelijk krijg je er weer energie van! Je weet wat je wilt, je hebt focus en je hebt er weer plezier in. Goed is weer goed genoeg. Als je naar huis rijdt, voel je je voldaan en bedenk je wat voor leuke dingen je vanavond kan gaan doen.
   

 • Je voelt je energiek en je weet hoe je jouw batterij goed kunt opladen. Regelmatig pak je een moment voor jezelf. Je bent vrolijker en minder kortaf omdat je positiever en relaxter in het leven staat.
   

 • Je geeft weer tijd en energie voor leuke dingen voor jezelf!

Grip op je leven, dat is het resultaat van coaching

Wil jij weer energiek opstaan en zin in de dag hebben? Wil je vol plezier en vrolijk je leven leiden en ook tijd hebben voor leuke dingen? Kies dan nu voor het coachtraject Grip op je leven.

In 6 sessies van ongeveer 75 minuten zet jij de stappen om relaxed, positief en met de juiste focus in het leven te staan. Binnen 3 maanden heb jij weer grip op je eigen leven.

Coachtraject Grip op je leven in 6 sessies

In drie maanden tijd vind jij weer rust in je hoofd en overzicht in je leven. Je hebt het gebrek aan energie en je stressklachten aangepakt. Je leven ziet er heel anders uit. Je bent vol energie en focus.

 • Je laat je niet meer opjagen en ‘s ochtends heb je zin in de dag. Je verheugt je op alles wat er die dag moet gebeuren en laat het met een gerust hart op je afkomen.

 • Op je werk draait het lekker. Je weet wat jij wilt. Je komt meer toe aan je eigen werkzaamheden waardoor je de dag met een voldaan gevoel afsluit. Je hebt meer focus en je laat beter zien wat je waard bent.

 • Je staat weer veel positiever in het leven. Je hebt minder hoofdpijn en maakt ruimte vrij voor spontane leuke dingen met mensen die je lief zijn. En je kiest vaker voor ontspanning voor jezelf.
   

 • Het leven overkomt jou minder. Je hebt grip op je dag. Je kiest voor jezelf, zorgt beter voor jezelf en bent liever voor jezelf.

Investeer in jezelf.  Nieuwe focus, grip op je leven.  Na 6 sessies van ongeveer 75 minuten heb je je leven weer op orde. Je hebt jouw kaders helder, een frisse mindset en je weet hoe jij de controle pakt over jou leven!  Weer doen waar jij blij van wordt en energie van krijgt!

Alles wat je leert in dit traject wordt samengevat in een mooi, compact overzicht. Een waardevol document voor de toekomst, dat ervoor zorgt dat je je focus behoudt.

Veelgestelde vragen over coaching

Hoe lang duurt een traject?

Het traject bestaat uit 6 gesprekken van 75 minuten. De gesprekken vinden in overleg met jou om de week of ééns in de 3 weken plaats. Het hele traject is in 3 maanden afgerond.

 

Hoeveel tijd moet ik investeren?

De coachsessies duren gemiddeld 75 minuten en vinden plaats in de coachruimte in Amerfoort, in de natuur of via online coaching. Na elke sessie krijg je een oefenopdracht of een onderwerp mee ter ondersteuning en verdieping van het proces. 

Kan ik eerst kennismaken?

Ja, natuurlijk kunnen we vrijblijvend kennismaken! Graag nodig ik je uit voor een telefonische kennismaking of wandeling van 30 minuten waarin we kunnen ingaan op jouw situatie. Ik kan je vragen beantwoorden en jij kunt kijken of je de welbekende klik voelt.

Waar vinden de coachgesprekken plaats?

SAS Coaching beschikt over een eigen COACHTRUIMTE in Amersfoort, 2 min lopen vanaf station Amersfoort Schothorst. De locatie is goed per auto bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeerplekken.

 

 

BUITENCOACHING:  de meeste gesprekken kunnen ook prima in de natuur plaatsvinden. We kunnen dus ook in het bos of bij de hei in de buurt van Amersfoort afspreken.

ONLINECOACHING: coachgesprekken kunnen ook online via beeld telefoon plaatsvinden. Ik heb hier goede ervaringen mee.

 

Kan mijn werkgever meebetalen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Overleg met je werkgever of hij wil bijdragen aan jouw ontwikkeling, middels een coachtraject. In de praktijk komt dat regelmatig voor. Coaching draagt preventief bij aan het verlagen van ziekteverzuim. Daarnaast draagt dit coachtraject bij aan het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit. Het kan onderdeel zijn van je persoonlijk ontwikkelplan. Voor zakelijke coachtrajecten maak ik een offerte op maat.

Kan ik tijdens het traject stoppen?

Het kan zijn dat er omstandigheden veranderen tijdens het traject of dat je om welke reden dan ook graag wilt stoppen. Mocht dat zo zijn, geen probleem. We verrekenen dan de afspraken die je nog tegoed hebt.

7F7A9265
7F7A9214
7F7A9218
7F7A9186
Cirkel van invloed versie2 (1)
bottom of page