top of page

Wat klanten zeggen!

Recensies: Recensies

"Ik heb bij Saskia een coaching traject gevolgd.  Saskia is een warm, oprecht en fijn persoon. Door de fijne gesprekken, het luisteren en de juiste punten aan te kaarten heeft ze mij enorm geholpen mijn rust en energie weer terug te krijgen en alles weer een beetje op een rijtje te krijgen in mijn hoofd. Heel belangrijk voor mij om weer vooruit te kunnen. Ik had het zonder Saskia niet gekund.

 

Teven de DISC persoonlijkheidsanalyse bij Saskia gedaan, een aanrader. Heel nuttig in het begrijpen van mijn eigen gedrag en gevoel en tevens dat van anderen."

Ik heb bij Saskia een coachtraject gedaan. Een traject van goede gesprekken met inhoud en visie.

Saskia gaat onderwerpen niet uit de weg, weet je uit te dagen, je aan het denken te zetten en de diepgang te vinden over bepaalde onderwerpen.

Maar ook gesprekken waar momenten van stilte mogen vallen, om eens even na te denken alvorens je antwoord. Het was een zeer positief traject dat mij heeft laten in zien dat er ook andere mogelijkheden zijn. Plus we hebben een duidelijke routekaart samengesteld. Een routekaart waar ik mee aan de gang ben gegaan en die me elke dag weer nieuwe inzichten geeft in mijn privéleven en in mijn carrière. Saskia heeft een zeer mooie spreuk: Soms moet je even stil staan om verder te komen. En dat is wel een slogan die de volle lading dekt van het traject die ik bij haar gevolgd heb.

 

Joris 

"Bij Saskia voelde ik meteen de oprechtheid. Ze is een warme persoonlijkheid met een scherp luisterend oor. Saskia wist binnen no-time mijn denken om te buigen waardoor ik mijn angsten kon omzetten naar een gevoel van trots, vertrouwen en kunnen.

Zij bood daarbij concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Daar waar ik jaren de stap in het diepe niet durfde te wagen, ging ik na de coachsessies bij Saskia vol plezier aan de slag en run ik nu een mooie onderneming."

"We klikten vanaf de eerste sessie! Saskia is meedenkend en zacht, heeft een enorm positieve energie en laat je een andere kant van je verhaal zien. Ze stelt de juiste vragen en geeft hulpbronnen – ze creëert duidelijkheid.  Saskia moedigt aan en inspireert, brengt je dichter bij je dromen, waar je dan zelf hard aan kunt werken. 

E-coaching: Ik woon in het buitenland en onze sessies waren online, voor de camera van onze laptops. Enorm fijn om gevoelens te kunnen uiten in mijn moedertaal. Een echte aanrader als je niet dichtbij woont!"

Helena Willemijn

"Ik heb de 4-daagse training ‘Met de juiste focus en meer positiviteit door deze bizarre tijd!’ gevolgd en heb het als zeer positief ervaren. De training heeft een goede opbouw en de 1 op 1 coachsessie is ontzettend waardevol. Tijdens de training krijg je concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Saskia heeft een hele fijne, rustige en duidelijke manier van werken. Ze wist snel tot de kern van het probleem te komen waardoor ik de juiste stappen kon zetten om mijn doelen weer helder te krijgen. Na de 4 -daagse merk ik dat ik veel positiever ben, sneller dingen kan ombuigen en daardoor ook sneller weer de juiste focus heb. Saskia, dank je wel voor de waardevolle inzichten."

Charlotte

"Een korte online training heb ik bij Saskia gevolgd. Over 'je focus en positiviteit behouden' in het algemeen en in het bijzonder hoe dit te doen in het begin van de Corona-periode. Onderdeel was een online 1-op-1 sessie van een uur met Saskia.

 

Binnen het uur had ze de vinger op de zere plek en was daar behoorlijk direct in, op een plezierige manier. Ze is heel rustig, luistert aandachtig en stelt kritische vragen. Saskia is open en to-the-point, ziet kansen en mogelijkheden voor je en is nauw betrokken. De attente reminder aan je goals in de brievenbus en haar telefonische follow-up na een paar weken onderschrijven haar betrokkenheid."

Thalia

Saskia is een bevlogen vrolijke coach die jouw situatie vanuit gelijkwaardigheid weet aan te pakken. Dit zorgt ervoor dat de coaching aanvoelt als een veilige omgeving om je open te stellen. Daarnaast maakt Saskia (waar nodig) gebruik van relevante modellen en platformen die aansluiten op jouw coachvraag. Precies dat laatste, de coachvraag, en de mens daarachter staan bij Saskia centraal. Saskia, zeer veel dank voor het nuttige coachtraject waarbij veel zelfbewustzijn is opgebouwd en waarin ik veel mooie stappen heb mogen en kunnen zetten.

 

Jasper V - Amersfoort

Love
Wheat Field_edited
Rocks-of-Balance
Eagle Flying
strand
Blije meid
Bridge Over River
Sat on the Rocks
bottom of page