Herpak de regie over jouw leven (1).png

Herpak de regie over jouw carrière

Verlangen naar een nieuwe uitdaging? Carrièreswitch? Heeft Corona jouw loopbaan ook op z’n kop gezet? Je vraagt je af wat voor werk bij je past. Je wilt je breder oriënteren, maar je weet niet waar je moet beginnen. Loopbaancoaching kan je stap voor stap helpen bij het maken van een goede keuze.

 

Herken je jezelf in deze situaties?

 • Steeds vaker zit je uitgeblust thuis op de bank na een dag werk.  Je vond je werk altijd super leuk, maar tegenwoordig kost het je steeds meer energie en heb je er weinig plezier meer in. Je bent blij dat je werk hebt in deze periode, maar je moet er niet aan denken dat je zo nog jaren door moet. 

 • Je hebt net een reorganisatie of ontslag situatie meegemaakt en bent nu op zoek naar een nieuwe baan. De situatie is je niet in de koude kleren gaan zitten, maar je wil graag snel door om deze situatie achter je te laten en weer lekker aan het werk te gaan.  Dat is het makkelijkste toch? 

 • Je krijgt geen energie van de vacatures die je leest. Je hebt al langere tijd dezelfde soort functie gedaan en denkt dat je wat anders wilt.

 • Je bent toe aan een baan die past bij jouw huidige levensfase, maar  waar ben je eigenlijk goed in en wat zoek je in een nieuwe baan?

"Je wordt niet moe omdat je te veel doet,

je wordt moe omdat je te weinig dingen doet waar je energie van krijgt! "

Hoe krijg ik meer energie in mijn werk?

Energie krijg je als je je situatie verandert, omdat jij de regie weer herpakt over de situatie. Dat je werkzaamheden doet waarin jij je kwaliteiten kan inzetten, en die passen bij je huidige situatie. 

 

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je jezelf de tijd gunt om stil te staan bij jouw situatie. Tijd neemt om te reflecteren en te bedenken wat nu echt bij jouw past in deze fase van je leven.

 • Je beter inzicht hebt in jezelf, je gedragsvoorkeur, je sterke en minder sterke punten en van daaruit op zoek kan gaan naar een mooie nieuwe job, die past bij jou. Een baan waarin jij wordt geïnspireerd en uitgedaagd op een prettige manier. Een baan die past als een jas!

 • Je minder stress gaat ervaren in je nieuwe baan, omdat jij beter jouw wensen en grenzen kan aangeven.

Een baan die past als een jas. Dat is het resultaat van coaching

Wil jij weer energiek opstaan en zin in een werkdag hebben? Een goede balans voelen tussen uitdaging, inspanning en resultaat? Een baan waarin je jouw talenten kan laten bloeien? Die past bij jouw belangrijkste waarden?

Met een loopbaan coachtraject kan je stap voor stap werken aan jouw blauwdruk en een routeplan maken voor jouw nieuwe droombaan! Omdat je hier de tijd voor neemt, kan je daarna veel gerichter en effectiever aan de slag: jij weet nu wat je wilt en wat goed voor je is!

Aan het einde van dit traject weet jij precies:

 • Wat voor jou belangrijke waarden en kaders zijn voor een nieuwe baan

 • Waar jij energie van krijgt op je werk en wat jouw stressoren zijn en hoe je hier beter mee kan omgaan

 • Wat jouw doel is en hebt voor ogen welke stappen je moet zetten om werk te vinden dat je inspireert

 • Wat jouw wensen, grenzen en kaders zijn, en herken je de waarde van een vacature voor jou en kom je goed uit de verf tijdens een sollicitatiegesprek! 

Investeer in je toekomst, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Investeer in jezelf!

 

Inhoud coachtraject:

 • 6 coachsessies van 75 minuten

 • Op locatie in Amersfoort of online

 • Het traject wordt specifiek op jouw wensen en situatie afgestemd

 • Inclusief waardevol DISC- profiel (t.w.v. 149 Euro)

 • Investering van € 787,-   (of 4 maandelijkse termijnen van € 199,- )

Investeer in jezelf.  Na 6 sessies van ongeveer 75 minuten heb je je doelen weer helder, weet je wat je zoekt in een baan. Je hebt jouw kaders helder, een frisse mindset en je weet welke stappen je gaat nemen! 

 

Weer doen waar jij blij van wordt en energie van krijgt!

Alles wat je leert in dit traject wordt samengevat in een mooi, compact overzicht. Een waardevol document voor de toekomst, dat ervoor zorgt dat je je focus behoudt.

Veelgestelde vragen over coaching

Hoe lang duurt een traject?

Het traject bestaat uit 6 gesprekken van 75 minuten. De gesprekken vinden in overleg  om de week of ééns in de 3 weken plaats. Het hele traject is in 3 maanden afgerond.

 

Hoeveel tijd moet ik investeren?

De coachsessies duren gemiddeld 75 minuten en vinden plaats in Amersfoort Noord of via online coaching. Na elke sessie krijg je een oefenopdracht of een onderwerp mee ter ondersteuning en verdieping van het proces. 

Kan ik eerst kennismaken?

Ja, natuurlijk kunnen we vrijblijvend kennismaken! Graag nodig ik je uit voor een telefonische kennismaking of wandeling van 30 minuten waarin we kunnen ingaan op jouw situatie. Ik kan je vragen beantwoorden en jij kunt kijken of je de welbekende klik voelt.

Kunnen de coachgesprekken veilig plaatsvinden in deze tijd met COVID-19?

SAS Coaching maakt gebruik van een RUIME COACHRUIMTE  in Amersfoort Noord. Deze ruimte wordt na elk gesprek schoongemaakt en geventileerd. Bij de ingang staan desinfectie pompjes voor je handen.​ In de coachruimte kunnen we makkelijk 1.5 meter van elkaar vandaan zitten, zowel aan tafel als bij het zitje.

Update:  15/12/2020: volgens de richtlijnen van het kabinet en de beroepsvereniging NOBCO mogen 1 op 1 coachgesprekken gewoon plaatsvinden, mits de ruimte groot genoeg is, goed geventileerd wordt en regelmatig schoongemaakt wordt. 

BUITENCOACHING:  de meeste gesprekken kunnen ook prima in de natuur plaatsvinden. We kunnen dus ook in het bos of bij de hei in de buurt van Amersfoort afspreken.

ONLINECOACHING: coachgesprekken kunnen ook online via beeld telefoon plaatsvinden. Ik heb hier goede ervaringen mee.

 

Kan ik ook in termijn betalen?

Ja, het coachtraject kan betaald worden in 4 maandelijkse termijnen van € 199,- 

Kan mijn werkgever meebetalen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Overleg met je werkgever of hij wil bijdragen aan jouw ontwikkeling, middels een coachtraject. In de praktijk komt dat regelmatig voor. Coaching draagt preventief bij aan het verlagen van ziekteverzuim. Daarnaast draagt dit coachtraject bij aan het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit. Het kan onderdeel zijn van je persoonlijk ontwikkel plan. 

Kan ik tijdens het traject stoppen?

Het kan zijn dat er omstandigheden veranderen tijdens het traject of dat je om welke reden dan ook graag wilt stoppen. Mocht dat zo zijn, geen probleem. We verrekenen dan de afspraken die je nog tegoed hebt.

IMG_4818
DSC_0781_edited
Cirkel van invloed versie2 (1)
Blije meid
Bridge Over River
strand