top of page
Collega's die samenwerken

Haal het beste uit je medewerkers

Heeft je bedrijf last van een hoog ziekteverzuim? Is het moeilijk om goede mensen vast te houden? Valt de productiviteit tegen? Of is de onderlinge sfeer en samenwerking ‘niet optimaal’?


Persoonlijke coaching kan het tij keren. Door als werkgever je medewerker de kans te geven even stil te staan en naar zichzelf te kijken, help je niet alleen hem of haar, maar ook je team!

 

Dit kan coaching jou en je medewerkers opleveren:

  • Medewerkers met stressgerelateerde klachten hervinden hun balans. Ze ontdekken weer wie ze zijn en waar ze voor staan. Daarmee wordt langdurige uitval als gevolg van burn-out voorkomen. Je team blijft op kracht en je bespaart verzuimkosten.

  • Coaching vergroot de persoonlijke effectiviteit en het leiderschap van je teamleden. Ze leren hun talenten en krachten kennen en benutten. Voor bijvoorbeeld Young Professionals is het een manier om sneller in hun functie te groeien.

  • Coaching kan ook de samenwerking binnen een team verbeteren. Door de inzet te maken van het DISC- profiel krijgen je medewerkers eenvoudige wijze inzicht in hun gedragsvoorkeur en de daarbij behorende sterke punten en valkuilen. Kennis van elkaar gedragsvoorkeuren en de bijbehorende tools om makkelijker en effectiever met elkaar samen te werken, bevordert het onderlinge begrip en verbetert de communicatie en productiviteit.  Wil je meer lezen over DISC, lees hier verder.

Investeer in je medewerkers, vergroot hun inzetbaarheid en werkgeluk.

  • De coachtrajecten en opdrachten zijn maatwerk en afgestemd op de behoefde van de klant.

  • Er wordt doelgericht gewerkt aan de hand van een concrete coachvraag en afspraken gemaakt over het aantal coachgesprekken.

  • In overleg maakt SAS Coaching een offerte op maat.

  • Wil je graag meer weten en/of kennismaken? Klik op de link voor het contactformulier en SAS Coaching neemt binnen 24 uur contact met je op!

7F7A9297
7F7A9187
7F7A9474
IMG_4818
7F7A9285
Cirkel van invloed versie2 (1)
bottom of page