top of page

wo 03 jun

|

DE JUISTE FOCUS EN POSITIVITEIT

Gratis training: Meer focus en energie!

Heb je weinig energie, een kort lontje, ben je de situatie zat! Tijd voor actie, schrijf je in! Dan gaan we samen aan de slag!!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gratis training: Meer focus en energie!
Gratis training: Meer focus en energie!

Tijd en locatie

03 jun 2020, 08:30

DE JUISTE FOCUS EN POSITIVITEIT

Over het evenement

Met je HANDEN je haar, je weet even niet meer HOE je het GEREGELD krijgt. Voel jij ook dat deze periode je ‘batterij’ nog leger trekt! THUISWERKEN, thuisonderwijs, met het hele gezin 24/7 in de woonkamer, geïmproviseerde verjaardagen, de muren komen op je af! 

Je EIGEN plekje in huis, RUST in je hoofd als de kids op school zijn, je sportuurtje met je vriendin, zekerheid van je werk, even een terrasje pakken, de dingen waar jij blij van wordt en energie van krijgt zijn nu even weg of is onzeker.

Ben je het nu zat! Wil je weer FOCUS en INZICHT in hoe je je eigen “batterij” weer kan laden? Doe dan mee aan de gratis 4 DAAGSE training. Zelf heb ik in deze tijd veel baat bij een aantal modellen en oefeningen die ik gebruik in mijn coachpraktijk. Deze helpen mij met de juiste focus en om een positieve mindset te behouden! Ik krijg er energie van! En dat GUN IK JOU OOK! 

Feedback van een deelneester: 

" Dit had ik echt even nodig! Ik merk dat, nu mijn praktijk even dicht is, ik SOMS STIL STA! Nu ik weer meer FOCUS heb, heb ik ook meer controle over mijn gedachten en merk ik dat ik in een POSITIEVE FLOW zit!  Deze 4 daagse is echt een AANRADER! "

Daarom deel ik deze kennis graag met jullie, juist nu in deze tijd! Doe je mee?

 

4 DAAGSE training: Met de juiste FOCUS en meer POSITVITEIT door deze “bizarre” tijd!

 Wat gaan we doen:

-  4 daagse training

-  bruikbare oefeningen & TOOLS om te werken aan jouw focus en MINDSET!

-  Elke dag een email met informatie, een video en een opdracht. Het lezen hiervan kost je max. 15 min. Je kan dit doen op je eigen moment, wanneer het jou uitkomt!

-  Persoonlijke begeleiding via een videocall (als je dat prettig vindt)

Wat levert het jou op:

-  Je krijgt weer OVERZICHT,  je weet beter waar je wel en niet op kunt focussen

-  Deze focus geeft jou ENERGIE, voorgang en voldoening

-  Een methode om je eigen BATTERIJ op te laden

-  Meer POSITIVITEIT in denken 

-  Persoonlijke GROEI

-  Kortom na 4 dagen zit jij in een andere FLOW en kun je er weer vol tegen aan!

ERVARING DEELNEEMSTER Charlotte: 

Ik heb de 4daagse training ‘Met de juiste focus en meer positiviteit door deze bizarre tijd!’ gevolgd en heb het als zeer positief ervaren. De training heeft een goede opbouw en de 1 op 1 coachsessie is ontzettend waardevol. Tijdens de training krijg je concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Saskia heeft een hele fijne, rustige en duidelijke manier van werken. Ze wist snel tot de kern van het probleem te komen waardoor ik de juiste stappen kon zetten om mijn doelen weer helder te krijgen. Na de 4daagse merk ik dat ik veel positiever ben, sneller dingen kan ombuigen en daardoor ook sneller weer de juiste focus heb. Saskia, dank je wel voor de waardevolle inzichten. 

 

Wat kost het jou:

-   4 dagen 15 min leestijd per dag en het uitwerken van een opdracht 

-  Kosten: geheel gratis!

Inschrijven kan via de oranje button!

Zorg goed voor je zelf,

Saskia Josephy

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page