top of page
Blog: Blog2

5 zaken waar ik waarde aan hecht

Dagelijks ben ik dankbaar als ik een bijdrage kan leveren om mensen weer de regie te laten (her)pakken: op het werk of in de privésituatie. Meestal is het een combinatie, want als je je wensen, grenzen en prioriteiten niet meer duidelijk hebt, dan kun je daar ook niet op sturen. 


Als je niet meer doet waar je blij van wordt, energie van krijgt en regelmatig over je grenzen gaat, dan raak je na verloop van tijd vanzelf uitgeput, somber en chagrijnig. Je komt terecht in een neerwaartse spiraal. En dat wil je te allen tijde voorkomen! 


Hoe het resultaat in de coachtrajecten bereikt wordt is elke keer verschillend, wel is er een rode draad te ontdekken hoe ik dat doe. Want in mijn coachaanpak zijn er 5 zaken waar ik waarde aan hecht: 


  1. Ik hou niet van zweverig gedoe, ik ben praktisch en realistisch ingesteld en sta met beide benen op de grond (no-nonsens). 

  2. Ik werk met compacte coachtrajecten waarin we doelgericht aan de slag gaan met jouw uitdaging/vraag. Jij staat centraal, coaching is maatwerk.

  3. Met een positieve blik kijk ik naar het leven. Ik denk in kansen en mogelijkheden, vaak vanuit een onverwachte hoek. 

  4. 20 Jaar commerciële en leidinggevende ervaring hebben mijn kennisvat gevuld en dat neem ik mee in het coachen en het ondernemerschap. 

  5. SAS staat voor Smart and Simple! Dat is mijn manier van doen & werken. 


 Zit jij niet meer op het juiste pad, merk je dat je de regie kwijt bent geraakt en spreekt mijn coachaanpak je aan, zullen we dan eens kennismaken? 


In een vrijblijvend gesprek met mij kijk je of coaching iets voor jou is. We verkennen je vragen en doelen, ik leg je mijn werkwijze uit en we onderzoeken samen welke aanpak het beste bij jou past. 


Stuur me een mail of reageer via de website om vrijblijvend kennis te maken.Loopbaancoaching -leiderschap - stress0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page