top of page
Blog: Blog2

De vakantie is bijna voorbij, ben je lekker uitgerust en opgeladen?

Voor de vakantie denk je vaak, als ik even uitrust, een paar weekjes vrij ben, dan ben ik er wel weer. Hoe zit dat bij jou? Ben je deze vakantie lekker uitgerust of heb je nog last van stress en onrust in je hoofd?

Heb je het gevoel dat je niet genoeg uitgerust bent na de vakantie en blijf je last hebben van stress en onrust? Ben je vaak het overzicht kwijt en wordt het tijd om dingen anders te gaan doen?


Coachen kan je helpen om stress te verminderen en weer grip op de situatie te krijgen. Ik, Saskia Josephy, ken de pijnpunten en de uitdagingen van werken in een stressvolle omgeving in combinatie met de zorg voor een gezin.

Als ervaringsdeskundige ken ik alle valkuilen en de onrust van deze stress. Als coach heb ik alle kennis, middelen en handvatten in huis om jou je effectiviteit terug te geven. Samen ontdekken je kwaliteiten, je sterktes en uitdagingen en zorgen we ervoor dat jij weer rechtop aan het stuur van je eigen leven staat. Maar vooral ook hoe je rust en overzicht terug brengt in je dagelijkse leven.


Kies voor je zelf en neem je uitdagingen, stress en onrust serieus. Investeer in jezelf. In een vrijblijvend gesprek met mij kijk je of coaching iets voor jou is en wat je wilt bereiken. Ik leg je mijn werkwijze uit, we verkennen je vragen en doelen en we onderzoeken welke aanpak het beste bij jou past. Direct tijdens het gesprek van 30-45 minuten geef ik je al 2 praktische tips. Daarna beslis je of we samen aan het werk gaan.


Neem contact op met mij via 06 20594567 of stuur een mail naar saskia@sas-coaching.nl. Ik spreek je snel.

SAS Coaching Smart and Simple | Saskia Josephy | www.sas-coaching.nl | Amersfoort | 06 20594567 | saskia@sas-coaching.nl

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page