top of page
Blog: Blog2

Nieuw jaar, nieuwe cijfers
Januari is bij uitstek de maand waarin statistieken hoogtij vieren. Van sommige cijfers word je blij, mooie financiële resultaten, veel bezoekers op je website of mooie reviews van tevreden klanten.Soms kunnen de statistieken ook confronterend zijn, bijvoorbeeld de cijfers van het ziekteverzuim. (bron TNO-factsheet 2023)


-       Werknemers verzuimden in 2021 11 miljoen dagen 🙂 met werkstress als reden voor verzuim.


-       De kosten voor dit werkstress gerelateerde verzuim liepen op tot 3,3 miljard euro in 2021 💰


 Wellicht zijn de cijfers bij jou op het werk ook hoger dan je had gehoopt/gedacht. In tegenstelling tot statistieken die een vaststaand feit zijn, hoeven de resultaten volgend jaar niet hetzelfde te zijn. Pak het ziekteverzuim aan door middel van persoonlijke coaching. 💡Wat levert persoonlijke coaching op?


-         Medewerkers met stress gerelateerde klachten hervinden hun balans. Ze ontdekken weer wie ze zijn en waar ze voor staan. Daarmee kan langdurige uitval als gevolg van burn-out voorkomen. Je team blijft op kracht en je bespaart een hoop persoonlijk leed en verzuimkosten.


-         Coaching vergroot de persoonlijke effectiviteit en het leiderschap van je mensen. Ze leren hun talenten en krachten (her)kennen benutten. Hierdoor blijven je medewerkers gemotiveerd en vitaler.


-         Coaching kan ook de samenwerking binnen een team verbeteren. Door de inzet te maken van het DISC- profiel krijgen je medewerkers eenvoudige wijze inzicht in hun gedragsvoorkeur en de daarbij behorende sterke punten en valkuilen. Kennis van elkaar gedragsvoorkeuren en de bijbehorende tools om makkelijker en effectiever met elkaar samen te werken, bevordert het onderlinge begrip en verbetert de communicatie en productiviteit.


Investeer in je medewerkers, vergroot hun stressbalans, inzetbaarheid en werkgeluk!


Meer weten? Ik vertel je er graag over.


📩 Mail naar saskia@sas-coaching.nl voor een kennismaking


☎ 06-20594567

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

تعليقات


bottom of page