top of page
Blog: Blog2

Toffe stoeltjes! Echte regisseursstoelen

Bijgewerkt op: 18 sep. 2023


Ik liep al langer met het plan rond, maar ik kon ze niet zo makkelijk vinden. De juiste stoeltjes, die lekker zitten en niet te zwaar zijn.

Dit zijn echte oude stoeltjes, uit de AVRO-studio! Leuk toch. Ze zijn bedoeld om buiten te coachen, in de natuur. Dan kunnen we op een rustig plekje gesprekken voeren en worden we niet gestoord door voorbijgangers. Goed idee toch?


En waar die gesprekken dan over gaan? Over jouw natuurlijk.

Bijvoorbeeld over jouw carrière: Doe jij nog wat je leuk vindt? Wordt je voldoende uitgedaagd en geïnspireerd? Komen je talenten tot bloei in deze functie?


Of ben je eigenlijk wel klaar met je huidige baan en is het tijd voor een nieuwe uitdaging, een next step? Een baan waar jij weer energie van krijgt? Maar wat dan?


In een loopbaancoachtraject gaan we stap voor stap uitzoeken wat jij graag wilt. Wat zijn jouw unieke talenten zijn. Waar krijg jij energie van. En waarin wil jij jezelf verder ontwikkelen. In wat voor een soort werk, functie en omgeving jij echt tot bloei komen.


Waar de coachgesprekken plaatsvinden?

De coachgesprekken kunnen plaatsvinden op mijn vaste coachlocatie in Amersfoort, online, wandelend of op deze toffe originele regisseursstoeltjes buiten in de natuur. Dit is ook nog eens coronaproof!


Wil je meer weten over loopbaan coaching bij SAS Coaching of een keertje "proefzitten" tijdens een vrijblijvende kennismaking?


Kijk dan op de site www.sas-coaching.nl of stuur me een berichtje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page