top of page
Blog: Blog2

Back to work - Loopbaan APK

Back to Work - Loopbaan APK


De vakantie is voorbij, en hoe voel je je nu je weer aan het werk bent? Heb jij het nog naar je zin in je werk of voelt het meer als een verplichting? Heb je het gevoel dat je baan je voldoende uitdaagt, of ben je al een tijdje in de automatische pilootmodus? Hoe is de werksfeer, welke kwesties spelen er en hoe verloopt de samenwerking met je collega's? En belangrijker nog, past je baan nog steeds bij jouw persoonlijke wensen, behoeften en levensfase?


Kortom, draait jouw 'motor' nog lekker en is de tank nog genoeg gevuld? Heb je al nagedacht over je plannen en wensen voor de tweede helft van het jaar? Op welke punten kan jouw loopbaan wel een boost gebruiken?


Wat houdt onze loopbaan APK in:

Een jaarlijkse autocheck zorgt ervoor dat je veilig de weg op kunt. Een Loopbaan APK is een scan die jou inzicht geeft in de staat van jouw carrière, wat voor jou essentieel is en wat er nodig is om weer een jaar vol werkplezier tegemoet te gaan.


Wat mag je verwachten van deze loopbaan APK:

  • Een grondige evaluatie van je huidige werkstatus.

  • Concrete stappen om je werkplezier te vergroten.

  • Een op maat gemaakt actieplan.

Hoe ziet ons traject eruit:

  1. Je vult een online loopbaanvragenlijst in.

  2. In een persoonlijk coachgesprek van 90 minuten gaan we in op jouw loopbaansituatie, wensen en uitdagingen. Aan het eind van het gesprek heb je 3 concrete stappen die je kunt ondernemen om jouw werkplezier en loopbaanperspectief te verbeteren. Het gesprek is online of bij ons kantoor in Amersfoort.

Investeer in je toekomst: Je carrière is een cruciaal onderdeel van je leven. Investeer in je eigen groei en ontdek nieuwe kansen om te floreren.


Neem Actie: Ben jij klaar om je loopbaan een boost te geven? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met jouw persoonlijke Loopbaan APK.


Het is tijd om de regie over je loopbaan (terug) te nemen en de weg naar succes te plaveien. Wil je meer informatie of je opgeven?SAS CoachingLeiderschap - Stress - Loopbaan15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page