Mountain Fog

Kies voor jezelf en investeer in coaching

Waarom heb ik gebrek aan energie?

Gebrek aan energie komt vaak doordat je geen rust hebt in je hoofd en geen overzicht in je leven. Stressklachten ontstaan en als je deze niet aanpakt, glijd je langzaam af op een burn out. Waarom ben ik zo moe, vraag je je af. Herken je jezelf in deze situaties?

 • Als je wakker wordt sta je gelijk op scherp, want thuis ben jij de draaiende motor. Je loopt rond met een to-do-lijst in je hoofd. Douchen, kinderen aankleden, lunchtrommels, via school rijd je naar kantoor, een hele dag meetings, telefoontjes, mails, kinderen ophalen, sportactiviteiten, boodschappen, avondeten, kinderen naar bed. De hele dag heb je een gehaast gevoel en kom je geen moment aan jezelf toe.
   

 • Op het werk is het chaotisch met een hoge werkdruk. De corona-crisis heeft zijn sporen achtergelaten. Je krijgt geen energie meer van je werk, maar je weet ook niet wat je anders wilt doen. Je leeft op de automatische piloot en ‘s avonds ben je moe. Je bent minder scherp en in het weekend heb je helemaal geen puf meer.
   

 • Je bent vaker kortaf en minder blij en vrolijk. Je zegt ja tegen verzoekjes waar je eigenlijk geen zin in hebt. De dagen zitten vol en je raffelt dingen op de automatische piloot af. Je merkt dat je vaker hoofdpijn hebt en je nek en schouders zitten vast. Je gaat door, maar alles kost energie.  Ook dingen waar je eerder juist energie van kreeg.
   

 • Het is eindelijk een keer een sport-loze zaterdag. Eindelijk heb je wat tijd voor jezelf. Je gunt jezelf een middagje shoppen, rondneuzen en misschien wat kopen bij dat leuke winkeltje in de stad. Maar je man vindt het ongezellig dat je alleen gaat, je hebt elkaar immers vorig weekend ook niet gezien toen hij een weekend met vrienden weg was. Je wilt geen ruzie, dus gaan jullie met het hele gezin de stad in.

Hoe krijg ik meer energie?

Energie krijg je als je je situatie verandert. Als je rust hebt in je hoofd en overzicht in je leven. Dezelfde dagen verlopen anders, je hebt een andere instelling, je voelt als een ander persoon.

 • Je wordt relaxed wakker, je hebt lekker geslapen en hebt zin in de dag. Je start rustig op en iedereen in het gezin weet wat hem of haar staat te doen. Na het ontbijt ruimen jullie gezamenlijk de tafel en keuken op. Je to-do-lijst voor vandaag is overzichtelijk en goed te doen.
   

 • Je gaat goed uitgerust aan het werk. Je weet wat je wilt, je hebt focus en je hebt er weer plezier in. Goed is weer goed genoeg. Als je naar huis rijdt, voel je je voldaan en bedenk je wat voor leuke dingen je vanavond kan gaan doen.
   

 • Je voelt je energiek en je weet hoe je jouw batterij goed kunt opladen. Regelmatig pak je een moment voor jezelf. Je bent vrolijker en minder kortaf omdat je positiever en relaxter in het leven staat.
   

 • ​Jouw shopmiddag wordt ook echt jouw shopmiddag. Je schikt je niet meer standaard naar de wens van de ander. Jij weet wat je wilt en je geeft je grenzen aan. Je kiest nu ook voor de zaken die voor jou belangrijk zijn.  En dat voelt goed.

Grip op je leven, dat is het resultaat van coaching

Wil jij weer energiek opstaan en zin in de dag hebben? Wil je vol plezier en vrolijk je leven leiden en ook tijd hebben voor leuke dingen? Kies dan nu voor het coachtraject Grip op je leven.

In 6 sessies van ongeveer 75 minuten zet jij de stappen om relaxed, positief en met de juiste focus in het leven te staan. Binnen 3 maanden heb jij weer grip op je eigen leven.

Coachtraject Grip op je leven in 6 sessies

In drie maanden tijd vind jij weer rust in je hoofd en overzicht in je leven. Je hebt het gebrek aan energie en je stressklachten aangepakt. Je leven ziet er heel anders uit. Je bent vol energie en focus.

 • Je laat je niet meer opjagen en ‘s ochtends heb je zin in de dag. Je verheugt je op alles wat er die dag moet gebeuren en laat het met een gerust hart op je afkomen.

 • Op je werk draait het lekker. Je weet wat jij wilt. Je komt meer toe aan je eigen werkzaamheden waardoor je de dag met een voldaan gevoel afsluit. Je hebt meer focus en je laat beter zien wat je waard bent.

 • Je staat weer veel positiever in het leven. Je hebt minder hoofdpijn en maakt ruimte vrij voor spontane leuke dingen met mensen die je lief zijn. En je kiest vaker voor ontspanning voor jezelf.
   

 • Het leven overkomt jou minder. Je hebt grip op je dag. Je kiest voor jezelf, zorgt beter voor jezelf en bent liever voor jezelf.

Investeer in jezelf.  Nieuwe focus, grip op je leven zijn de investering van €647,- meer dan waard.

 

Na 6 sessies van ongeveer 75 minuten heb je je leven weer op orde en heb je nieuwe focus op wat echt belangrijk is.   Alles wat je leert in dit traject wordt samengevat in een mooi, compact document. Een waardevol document voor de toekomst, dat ervoor zorgt dat je je focus behoudt.

Veel gestelde vragen over coaching

Hoe lang duurt een traject?

Het traject bestaat uit 6 gesprekken van 75 minuten. De gesprekken vinden in overleg  om de week of ééns in de 3 weken plaats. Het hele traject is in 3 maanden afgerond.

 

Hoeveel tijd moet ik investeren?

De coachsessies duren gemiddeld 75 minuten en vinden plaats in Amersfoort Noord of via online coaching. Na elke sessie krijg je een oefenopdracht of een onderwerp om over na te denken mee ter ondersteuning en verdieping van het proces. 

 

Kan ik eerst kennismaken?

Ja, natuurlijk kunnen we vrijblijvend kennismaken! Graag nodig ik je uit voor een telefonische kennismaking of wandeling van 30 minuten waar in we in kunnen gaan op jouw situatie. Ik kan je al je vragen beantwoorden en jij kunt kijken of je de welbekende klik voelt.

Kunnen de coachgesprekken veilig plaatsvinden in deze tijd met COVID-19?

SAS Coaching maakt gebruik van een RUIME COACHRUIMTE  in Amersfoort Noord. Deze ruimte wordt na elke gesprek schoongemaakt en geventileerd. Bij de ingang staan  desinfectie pompjes voor je handen.​ In de coachruimte kunnen we makkelijk 1.5 meter van elkaar vandaan zitten, zowel aan tafel als bij het zitje. Update:  15/12/2020: volgens de richtlijnen van het kabinet en de beroepsvereniging NOBCO mogen 1 op 1 coachgesprekken gewoon plaatsvinden, mits de ruimte ruim genoeg is, goed geventileerd wordt en schoongemaakt wordt. 

BUITENCOACHING:  de meeste gesprekken kunnen ook prima in de natuur plaatsvinden. We kunnen dus ook in het bos of bij de hei in de buurt van Amersfoort afspreken.

ONLINECOACHING: coachgesprekken kunnen ook online via beeld telefoon plaatsvinden. Ik heb hier goede ervaringen me

 

Kan ik ook in termijn betalen?

Dat kan, je betaalt dan 2x € 326,- (bij sessie 1 en voor aanvang van sessie 4)

Kan mijn werkgever mee betalen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Overleg met je werkgever hij wil bijdrage aan jouw ontwikkeling, middels een coachtraject. In de praktijk komt dat regelmatig voor. Coaching draagt preventief bij aan het verlagen van ziekteverzuim. Daarnaast draagt dit coachtraject bij aan het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit. Het kan onderdeel zijn van je persoonlijk ontwikkel plan. 

DSC_0781_edited
Rocks-of-Balance
Eagle Flying
Reaching Out aan de Zon
strand
Blije meid
Bridge Over River

saskia@sas-coaching.nl I 06 - 20594567  I  Nicobaren 2, Amersfoort

Aangesloten bij:  NOBCO  & COACHFINDER

©2020 SAS COACHING: SMART AND SIMPLE 

Reaching Out aan de Zon